Kasten op maat

Een schuine hoek, een afwijkend wand, een piepklein kamertje of juist een zee van ruimte, dan wilt u graag kast op maat. De Hazelaar produceert en installeert uw kast(en) voor elke gewenste ruimte en afmeting. In onze showroom kunnen wij u vele voorbeelden laten zien van de mogelijkheden. En, in tegenstelling tot wat velen denken; kasten op maat hoeven niet perse duurder te zijn dan een standaard kast. De Hazelaar maakt duurzame kasten op maat in vele kleuren en uitvoeringen. Maak een afspraak voor in onze showroom waar wij u alle mogelijkheden kunnen tonen.
Noteborn kast Couture

Kastwanden

Het woord zegt het al een wand uitgevoerd als kast met schuif- of draaideuren van vloer naar plafond. Met daarachter een zee van opberg ruimte. Een kale wand wordt een schitterend opbergsysteem, vakkundig en doordacht ingericht met laden, hang- en leggedeeltes. Zodra u de deuren sluit hebt u een mooie wand naar uw smaak.
Noteborn kast Cross

Inloopkasten

Een inloopkast is een droom voor iedereen die zijn kleding overzichtelijk wilt opruimen. Al u kleding binnen handbereik zonder deuren te hoeven openen. Een inloopkast of te wel een walk in closet is te realiseren in een aparte kamer of een gedeelte van de slaap kamer wel of niet afgesloten met een (schuif)deur.
Noteborn schuifdeurkast Matrix

Kasten onder schuine kap

Een kast neer zetten op zolder dat gaat vaak niet want deze past niet in verband met het schuine dak. Wij hebben daar altijd een passende oplossing voor. Een kast met schuine deuren en of lagere deuren bij het knieschot. Zodat je alle ongemakkelijke hoeken kan gebruiken als opberg ruimte. Wij laten geen enkel hoekje onbenut.
Boekenkasten

Wij creëren uw boekenkast geheel op maat met de hoogte, breedte en diepte van de vakken welke u wenst. Dit kunnen we leveren in diverse kleuren, houtdecors en lakspuitwerk in kleur naar keuze. In onze eigen werkplaats maken wij zelf alle boekenkasten op maat.
Noteborn dressoir Dress-Up Dress-In

Dressoirs

Heeft u dat ook wel eens, u wilt een dressoir kopen maar die heeft niet de goede afmeting of de goede kleur. Daar hebben wij een oplossing voor. Wij maken het dressoir voor u op maat en in de juiste kleur. Een dressoir voor apparatuur en televisie, servies, speelgoed of uw administratie, alle vormen van dressoirs zijn bij ons mogelijk. Met laden, deurtjes of kleppen. Zwevend aan de wand, op pootjes of zonder ruimte staand op de vloer.
Noteborn schuifdeuren Match Country

Schuifdeurkasten

Ons assortiment schuifdeurkasten is vooral in zijn vorm vooruitstrevend. Niet alleen met een omlijsting, maar ook zonder omlijsting. Ronde vormen, strakke lijnen, industrieel en 3 dimensionaal. Bekijk al onze mogelijkheden in onze showroom.
Noteborn draaideurkast Swing Cottage

Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn kasten met scharnierende deuren van 22 mm dik. De deuren vormen een strak lijnen spel. Deze kunnen worden uitgevoerd in vele materialen. Lakglas, gespoten, gelamineerd effen (meer dan 100 kleuren) en gelamineerd houtdecor (meer dan 100 decors), natuurlijke materialen o.a. hout of bamboe. Onze deuren worden voor elke ruimte op maat gemaakt en zijn voorzien van soft-close of push-to-open.
Industriële deuren

De trend van dit moment! Zwarte metalen industriële deuren van Bruynzeel verkrijgbaar bij De Hazelaar als taats-, draai- of schuifdeur met blank of mat glas. Uitgevoerd met lange bar greep of een kortere beugel greep. De industriële deuren worden ter plaatse bij u opgemeten en wij plaatsen u taats-, draai-of schuifdeur op professionele wijze.