Over ons

De Hazelaar is een familie bedrijf, gestart in 1998 met het maken van kasten op maat voor in de slaapkamer. Doordat er na een aantal jaren steeds meer vraag kwam naar duurzaam maatwerk, hebben wij ons verder ontwikkeld met nieuwe ideeën en aankoop van machines.

Wij, Maarten en Erna Hazelaar, staan u samen met onze 2 zonen bij vanaf het eerste gesprek in de showroom tot en met het plaatsen van uw kast. Naast dat wij mooie, duurzame en solide producten maken en verkopen, plaatsen wij deze ook zelf. Dit zodat alles perfect past en u er jarenlang plezier van zult hebben.

De kast wordt samen met u ontworpen en berekend, zodat de inrichting hiervan zeer praktisch en duurzaam is en alle ruimte optimaal wordt benut. Daarnaast kijken we ook samen met u naar het design, zodat dit aansluit bij uw interieur. We komen de kast bij u thuis inmeten, zodat het ook echt maatwerk betreft.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten kasten op maat. Van een inloopkast tot een kast op maat voor de wasmachine, alles is mogelijk! Daarnaast zijn wij ook Parketmeester Nijkerk, en verkopen en plaatsen ook diverse soorten vloeren, plinten etc.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in Nijkerk!

 

Bezoek onze showroom in Nijkerk:

Routebeschrijving | Openingstijden | Tel. 033-2470100 | Stuur een email


Adresgegevens

logo De Hazelaar

De Hazelaar Kasten
Ampèrestraat 3e
3861 NC Nijkerk
Tel. 033-2470100
info@dehazelaar.nl

logo Parketmeester Nijkerk

Merken

Novamobili - Noteborn - Garobe

Sociale media

twitter twitter

De Hazelaar is gevestigd in De Havenaer te Nijkerk tegenover de Lidl | Webdesign: Axivorm