Over ons

De Hazelaar is een familiebedrijf dat in 1998 is begonnen met het vervaardigen van op maat gemaakte kasten voor slaapkamers. Door de groeiende vraag naar duurzaam maatwerk hebben we ons verder ontwikkeld met investeringen in geavanceerde machines en het ontwerpen en maken van keukens.

Wij, Maarten en Erna Hazelaar, samen met onze twee zonen, begeleiden u gedurende het hele proces, van het eerste gesprek in onze showroom tot en met de plaatsing van uw kast of keuken. Onze toewijding gaat verder dan alleen het maken en verkopen van mooie, duurzame, en robuuste producten; wij plaatsen ze ook zelf. Dit garandeert een perfecte pasvorm en jarenlang plezier van uw investering.

Samen met u ontwerpen we de kast of keuken en zorgen ervoor dat de inrichting praktisch en duurzaam is, met optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. We denken ook mee over het design, zodat het naadloos aansluit bij uw interieur. We komen bij u thuis om nauwkeurige metingen uit te voeren, zodat uw project echt maatwerk is.

Bij De Hazelaar kunt u terecht voor allerlei soorten op maat gemaakte kasten en keukens, van inloopkasten tot maatkasten voor uw wasmachine – alles is mogelijk!

Daarnaast zijn wij ook Parketmeester Nijkerk, waar we diverse soorten trappen, vloeren, plinten verkopen en plaatsen.

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Nijkerk, waar u ons vakmanschap en de mogelijkheden zelf kunt ervaren.