Ontwerp uw eigen boekenkast


De Hazelaar heeft een uniek en zeer degelijk boekenkast systeem ontwikkeld.

U kunt kiezen u 7 verschillende segmenten uitgevoerd in de kleur wit met achterwanden. Deze zijn 2270 mm hoog, 500 mm breed en 300 mm diep. De kastzijde en legplanken hebben een dikte van 22 mm. Doordat er geen kastverbinders zichtbaar zijn ontstaat er een heel strak design. U kunt de segmenten willekeurige volgorde aan elkaar koppelen en zoveel koppelen als u wilt.

Hoe ontwerp ik mijn eigen boekenkast?

Hieronder kunt u de boekenkast geheel zelf samenstellen door te klikken op de verschillende segmenten. Als u de verschillende onderdelen heeft geselecteerd, kunt u deze ook nog verplaatsen door de segmenten te verslepen. Bent u toch niet tevreden over een segment? Selecteer dan het segment en klik met uw rechtermuisknop. 

Hoe komt mijn boekenkast thuis?

Uw stelt uw kast volledig samen via de website. Zodra u tevreden bent over het resultaat rekent u de kast af via de website. 

Wij maken de kast zoals door u ontworpen en bezorgen de kast gratis binnen 20 dagen bij u thuis.

Wat ook uniek is bij deze boekenkast, u heeft geen gereedschap nodig om de kast te monteren en kan de kast dus zelf plaatsen.
U kunt de kast ook door ons laten plaatsen tegen een vergoeding van 22 Euro per segment.

Showroom

Onderaan deze pagina vind u een aantal foto’s van deze boekenkast in onze showroom. U kunt onze showroom uiteraard ook bezoeken om de kast en de mogelijkheden te bespreken. 


Bezoek onze showroom in Nijkerk:

Routebeschrijving | Openingstijden | Tel. 033-2470100 | Stuur een email