Klantenervaringen met De Hazelaar

"Juni 2018 Hartelijk dank voor harde werk van je mannen! Resultaat is prachtig! We genieten er elke dag van."

Klant uit Nijkerk


"Juni 2018 Rick heeft het er netjes ingelegd, top!!! Goeie en leuke gast. Ik ben blij alles met en bij jullie geregeld te hebben. We zien elkaar vast binnenkort nog wel een keer. Maar alvast super bedankt voor alles!"

Klant uit Nijkerk


"Juni 2018: Super tevreden! Dank daarvoor, hartelijke groet"

Klant uit Amersfoort


"Mei 2018: Het is prachtig geworden, we zijn er erg blij mee. Echt mooi gemaakt. Wat een leuke, aardige en hardwerkende zoon hebben jullie. Complimenten voor zijn werk. Nogmaals bedankt "

Klant uit Ammerzoden


"Februari 2018 Ik wilde nog laten weten dat ik hartstikke tevreden ben met de opgelapte vloer! Waarvoor dank!"

Klant uit De Bilt


"Februari 2018 We komen de mat zaterdag wel ophalen en jullie persoonlijk bedanken voor de excellente service. Over het enthousiasme van Rick, ook toen hij met tegenvallers te kampen had, zijn we bijzonder tevreden. "

Klant uit Almere


"Allereerst willen u nogmaals bedanken voor de fantastische inloopkast. Wij genieten elke dag bij het gebruik van de kast. (januari 2018)"

Klant uit Amsterdam


"Bij deze willen wij jullie bedanken voor de fantastische inloopkast en de moeite om deze zsm te laten plaatsen. Wij zijn erg blij ermee. Hartelijk dank ook aan de jongens voor hun inzet en kundigheid! (januari 2018)"

Klant uit Amsterdam


"Ik wil gewoon nu al even kwijt dat we superblij zijn met de vloer. En wat ligt het er mooi in en wat werkt hij netjes. Groot compliment! (december 2017)"

Klant uit Hoevelaken


"Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van jullie werk bij het leveren van de maatwerk kasten vorige week."

Fam. uit Hoevelaken


"De kast is prachtig geworden met een zee aan bergruimte"

Klant te Amersfoort


"Wij willen laten weten dat wij erg tevreden zijn over de werkzaamheden en het eindresultaat van de vloer. We zagen er best tegenop maar het viel ons allemaal erg mee!"

Fam. te Hoevelaken


"Ik wilde u even laten weten dat we erg blij zijn met het resultaat van de kast."

Fam. uit Baarn


"Graag wil ik u bedanken voor de uitstekende service: Stephan is gisteren geweest en heeft alles prima in orde gemaakt."

Fam. te Almere


"Wij zijn erg tevreden over het werk dat uw man en uw zoons hebben verricht."

Fam. te Steenwijkerwold


"De complimenten voor de zonen, ze werken keurig, ze zijn zeer beleefd, dat maak je tegenwoordig niet meer mee! We zijn erg tevreden."

Fam. te Soest


"Wij zijn erg tevreden over geplaatste kasten, ze zijn prachtig."

Fam. te Ermelo


"Wij zijn erg tevreden met de aangebrachte plinten en danken jullie dan ook voor jullie advies. Ook willen wij gezegd hebben dat we erg tevreden waren met de parketteur, hij heeft heel goed werk geleverd. Dus bedankt voor alles."

Fam. te Zeist


"Het laat zich moeilijk omschrijven hoe zeer wij onder de indruk zijn van uw werk. We hadden in de voorbereidingen al een goede indruk gekregen maar zeker nu alles gerealiseerd is zijn we buitengewoon gelukkig. De schuifdeurkast is onbeschrijflijk mooi. Wij willen u hartelijk bedanken voor het hele traject van advies tot realisatie. Ook onze complimenten voor de wijze waarop u en uw zoon in ons huis hebben gewerkt. Werkelijk grote klasse!"

Fam. te Amersfoort


"Heel erg hartelijk dank voor de mooie kast die jullie hebben geplaatst. Het sloot maandag tijdens de verhuizing prachtig op elkaar aan. Nogmaals onze hartelijke dank voor deze professionele actie. "

Fam. te Leusden


"De vloer ziet er prachtig uit!!!"

Mevrouw uit Amersfoort


"We zijn meer dan tevreden met hoe het geworden is!!"

Familie uit Almere


"Hartelijk dank voor de goede service, het keurig plaatsen en natuurlijk de mooie kast. Wilt u deze complimenten ook overbrengen aan uw man en zoons!"

Fam. uit Lelystad


"Onze vloer is super mooi geworden . Complimenten voor de super parketteur. En voor jullie natuurlijk. "

Fam. uit Nunspeet


"Wij willen even laten weten dat wij uiterst tevreden zijn met de vloer. Het ligt prachtig en de kleur is ook zoals wij hadden gehoopt/verwacht. Zoiets is toch altijd een beetje spannend. Met vertrouwen zien wij de bouw van de kasten tegemoet."

Fam. te Nijkerk


"Wij hebben een zeer goede ervaring met Parketmeester Nijkerk. Wij hebben een huis gekocht met een eikenhouten vloer. Deze was op zich prachtig maar er was wel intensief geleefd. Na een uitgebreide bezichtiging en advies, heeft Maarten hard gewerkt om de vloer weer mooi te krijgen. Zoals al tevoren was aangegeven, konden niet alle verkleuringen worden verwijderd. De vloer ziet er wel weer ontzettend mooi uit en we zullen hier nog jarenlang plezier van hebben. "

Fam. te Houten


"Voor ons nieuwe huis in Vathorst hadden wij een kast op maat nodig. Wij gaan voor vormgeving en vakmanschap en natuurlijk is ook de prijs van belang. We zijn bij verschillende showrooms geweest maar: dat was het net niet. En toen kwamen we bij De Hazelaar terecht, daar vonden we de perfecte match van vormgeving en vakmanschap. Dat laatste is wel nodig wand de maatvoering in de nieuwbouwhuizen laat nogal wat te wensen over. Vorige week is de kast geplaatst, perfect! Precies wat we voor ogen hadden!"

Fam. te Amersfoort


"We zijn super tevreden, zit er strak in, mooi hoor, we zijn er blij mee. Jullie jongens werken echt netjes. Onze complimenten! "

Fam. uit Putten:


"De heren hebben prima werk geleverd. Heel mooi dressoir, we zijn er erg tevreden mee. "

fam. te Maarssen


"Bedankt voor het maken en leveren van het kastje. Het resultaat mag er zijn. Prachtig kastje en precies de juiste kleur. "

fam. te Leusden


"De nieuwe ophanging van de deur is een grote verbetering! Je zoon heeft dat prima gefixt. Hij is heel rustig en plezierig in de omgang! "

fam. te Blaricum


"We zijn verschrikkelijk blij met onze kast, hij is mooi, praktisch, degelijk en gevuld. "

Familie te Utrecht


"De firma De Hazelaar een boekenkast bij ons geplaatst met daarin verschillende soorten vakken en afmetingen. Omdat wij zeer content zijn met de manier van afspraken maken, willen wij graag een recentie plaatsen. Via internet hebben wij De Hazelaar gevonden en hebben de showroom bezocht. Alles werd duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. in zijn gang zou gaan - thuis werd bij ons alles goed opgemeten en wij konden aangeven in welke kleur de kast gespoten moest worden. Het plaatsen en monteren werd zeer vakkundig gedaan in een leuke ontspannen sfeer. Al met al zijn we zeer blij met onze nieuwe kast en kan ik het iedereen aanraden die een keer een ander soort kast wil dan de doorsnee kast om eens rustig te gaan kijken bij deze firma!"

Fam. te Houten


"Jullie zoons werken prima, onze complimenten voor hun nauwkeurigheid en nette manier van werken, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen."

Fam. te Zwolle


Bezoek onze showroom in Nijkerk:

Routebeschrijving | Openingstijden | Tel. 033-2470100 | Stuur een email


Adresgegevens

logo De Hazelaar

De Hazelaar Kasten
Ampèrestraat 3e
3861 NC Nijkerk
Tel. 033-2470100
info@dehazelaar.nl

logo Parketmeester Nijkerk

Merken

Novamobili - Noteborn - Garobe

Sociale media

twitter twitter

De Hazelaar is gevestigd in De Havenaer te Nijkerk tegenover de Lidl | Webdesign: Axivorm