Bouw uw eigen boekenkast

De Hazelaar heeft een uniek boekenkastsysteem ontwikkeld met onzichtbare verbinders in de planken, hierdoor heeft de kast een zeer strakke uitstraling. Het systeem bestaat uit een zes tal verschillende segment indelingen, waarmee u kunt combineren om u eigen kast te creëren. Wat ook uniek is bij deze boekenkast, u heeft geen gereedschap nodig om de kast te monteren en kan de kast dus zelf plaatsen.

Hoe maak ik mijn eigen boekenkast?

Hieronder kunt u de boekenkast geheel zelf samenstellen door te klikken op de verschillende segmenten. Als u de verschillende onderdelen heeft geselecteerd, kunt u deze ook nog verplaatsen door de segmenten te verslepen. Bent u toch niet tevreden over een segment? Selecteer dan het segment en klik met uw rechtermuisknop. 

Hoe komt mijn boekenkast thuis?
 

Uw stelt uw kast volledig samen via de website. Zodra u tevreden bent over het resultaat rekent u de kast af via de website. Een van onze medewerkers zal vervolgens binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u opnemen betreft de levering van de kast. De kast wordt vervolgens op de afgesproken datum bij u afgeleverd, waarna uw de kast zelf in elkaar kunt zetten. Mocht u willen dan wij de boekenkast voor u in elkaar zetten, dan is dat mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.